Auto Friss XPENG 

Az XPENG a legmodernebb technológiát mutatja be amely új távlatokat mutatbe

Az XPENG Thailand vezető szerepet tölt be az intelligens elektromos járművek importálásában és forgalmazásában az X Mobility (Thailand) Co., Ltd. alatt, a Neo Mobility Asia Co., Ltd. részeként, amely az Arun Plus Mobility Holdings Co., Ltd. vegyesvállalata. , a PTT és az MGC-Asia GreenTech Co., Ltd. leányvállalata , elkötelezett egy átfogó elektromos jármű ökoszisztéma létrehozása Thaiföldön. Az intelligens elektromos járműveiről ismert XPENG márkát 2014-ben alapította
He Xiaopeng úr , aki úgy véli, hogy „a technológia a kulcs a jövőbeli utazási módok átalakításához”. A legmodernebb technológiával felszerelt elektromos járművek gyártására összpontosítva, beleértve a repülni képes járműveket is, az XPENG számos futurisztikus elektromos járművet mutat be a 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon.

James Wu úr, az XPENG Motors számviteli és pénzügyi részlegének alelnöke kijelentette: „Az XPENG az intelligens elektromos járművek gyártásában vezetők közé tartozik, és minden szegmensben kedvelik a fejlett technológia iránt szenvedélyes vásárlók. Hiszünk abban, hogy a technológia a kulcsa ahhoz, hogy a jövőben megváltoztassuk utazásainkat. Jelenleg az XPENG egyre nagyobb népszerűségnek örvend, különösen az európai országokban és a Közel-Keleten. Globális marketingstratégiánk van a helyi disztribútorokkal, például a Neo Mobility Asia-val kialakított partnerségen keresztül, hogy átfogó értékesítési hálózatot hozzunk létre, amelyet hatékony értékesítés utáni szolgáltatások egészítenek ki, és olyan elektromos járműveket fejlesztünk, amelyek megfelelnek az egyes országok ügyfélkörének.

Thaiföldön az elektromos járművek folyamatosan egyre népszerűbbek, igazodva a kormány szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére irányuló politikájához. Az elektromos járművek tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Sőt, úgy gondoljuk, hogy az elektromos autók többet jelentenek, mint egy közlekedési eszköz; intelligenciát, hatékonyságot, biztonságot és tulajdonosaik életmódját tükrözik.

Parami Thongcharoen , az X Mobility (Thailand) Co., Ltd. marketing igazgatója kijelentette: „Az X Mobility Asia a PTT Group, az Arun Plus Mobility Holdings és az MGC Asia GreenTech Co., Ltd. együttműködésével jött létre. Célunk egy átfogó elektromos jármű ökoszisztéma létrehozása Thaiföldön, amely minden szempontot lefed az upstreamtől a downstreamig, a legmodernebb elektromos járműveken keresztül, amelyek tökéletesen megfelelnek a thaiföldi vásárlók igényeinek a fejlett elektromos jármű, az „XPENG” Thaiföldön, a fenntartható utazás új dimenziójának bevezetése érdekében.”

++ Teljes erővel indul, elektromos járművekkel, intelligens robotokkal
és még repülő autóval is!

Az XPENG Thailand nagyszabásúan debütált a 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon, ahol elektromos járművek széles skáláját mutatta be különböző kategóriákban a kimerítő megtekintési élmény érdekében. Ezenkívül az esemény az ultramodern elektromos jármű, az ‘XPENG G6’ Ultra Smart Coupe SUV exkluzív, előzetes foglalási bevezetését jelentette, amelyet sci-fi regények ihlettek. Ez a jármű 800 voltos akkumulátor technológiával, hátsókerekes egymotorral van felszerelve, és két változatban érhető el: a standard tartományban 580 kilométeres maximális futásteljesítmény* teljes feltöltéssel, 0-100 kilométer/perc gyorsulás mellett. óra 6,6 másodperc alatt, nagy hatótávolság pedig 755 kilométer* maximális megtételt kínál teljes feltöltéssel, 0-100 kilométer/órás gyorsulás mellett 5,9 másodperc alatt. Mindkét változat 202 kilométer/órás végsebességgel rendelkezik, és támogatja a szupergyors töltést, így mindössze 20 perc alatt 10-80%-os töltöttséget ér el. Az ADAS funkciók teljes készletével, az élvonalbeli Cell to Body akkumulátor integrációs technikával, amely jelenleg a legjobbnak tekinthető, és egy öntött szerkezettel, amely 83%-kal növeli a szerkezeti szilárdságot, az XPENG G6 megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek. szabványoknak megfelelően, 5 csillagos minősítést biztosítva mind az E-NCAP, mind a C-NCAP esetében.

Ezen túlmenően az XPENG Thailand bemutatta teljes technológiai potenciálját elektromos járművek széles skáláján keresztül, beleértve az egyedülálló unikornis robotokat és a csúcstechnológiás repülő járműveket.

Az XPENG G9 zászlóshajó intelligens SUV elérte az 5 csillagos E-NCAP és C-NCAP biztonsági minősítést. Teljesen feltöltve 702 kilométeres hatótávolságot tesz lehetővé (a CLTC szabvány szerint), és akár 315 kilowatt maximális töltési sebességet is támogat. Ezzel a nagysebességű töltési lehetőséggel mindössze 20 perc alatt tölthető fel 10%-ról 80%-ra. A jármű tágas VIP lounge stílusú kabinnal büszkélkedhet, amely bőséges csomagtérrel biztosítja a kényelmet. Fel van szerelve az ADAS (Full-scenario ADAS XNGP) rendszerrel a vezetőtámogatáshoz, 800 V-os szilícium-karbid akkumulátorplatformot használ, és kétkamrás intelligens légrugózást tartalmaz a kiváló vezetési teljesítmény érdekében.

A P7i Ultra Smart Sports Sedan megkapta az 5 csillagos E-NCAP és C-NCAP biztonsági minősítést. Akár 702 kilométeres teljes töltési hatótávolságot kínál, 10-80%-os gyorstöltési képességgel mindössze 29 perc alatt. A szedán kiváló fékteljesítményt mutat, mindössze 33,33 méteren belül 100 kilométer/órás sebességről teljesen megáll. Sőt, a szuperautókhoz hasonló hátsó tengelyáttétellel rendelkezik , ami javítja menetdinamikáját és teljesítményét.

Az XPENG által tervezett Smart Robot Pony egy unikornis alakú robot, amelyet játékos társnak vagy utazási barátnak szántak. Külső konstrukciója Liquid Silicone Skin anyagból készült, amely rendkívül ellenáll az ütéseknek és a karcolásoknak. Látórendszeréhez úgynevezett AR-projektort alkalmaz, amely lehetővé teszi a környezet felfedezését és az érzelmek természetes megjelenítését. A nyaki ízületek elasztikus szövetből készült ízületi anyagból készülnek, amely nagy rugalmasságot kínál, míg a combjait 6 irányú (6-Dof) robotkarokkal szerelték fel a precíz mozgások érdekében. A négy láb könnyű anyagból készült, amely továbbra is stabilitást biztosít, a lábak pedig EVA felületi habzási technológiát alkalmaznak, így biztosítva a csendes működést, a tartósságot és a kiváló rezgéselnyelést. Ezenkívül nagy teljesítményű Hi-Fi hangrendszerrel rendelkezik a teljesen magával ragadó szórakoztató élmény érdekében.

Az XPENG X2 egy kétüléses repülő jármű, amely kipufogógáz-kibocsátás nélkül üzemel, ami jelentős lépést jelent a környezetszennyezésmentes utazás felé. Ideális városi utazásokhoz, ahol alacsony magasságban repülnek, például festői repülésekhez vagy orvosi célokra. Az X2 kézi és automatikus vezetési módokkal is fel van szerelve. Automatikus repülési üzemmódjában az utasok intelligens repülési élményben részesülhetnek, és egyetlen gombnyomással egyszerűen és biztonságosan szállhatnak fel és szállhatnak le.

Az XPENG Thailand, az „XPENG” intelligens elektromos jármű márka importőre és forgalmazója hivatalosan is bemutatkozott a 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon. A bemutatkozás mellett a mai naptól lefoglalták az ügyfeleket az „XPENG G9”, egy Ultra Smart Coupe SUV-ra.

 

Related posts